סיכום מחצית שנה של הצלחה, ידע, והנאה עם הקונדיטורית גברת מיכל איפרגן
בתחילת שנת הלימודים פתחנו את מגמת הקונדטוריה בבית הספר.
במגמה אנחנו לומדים חומרים, ברמה גבוהה מאוד עם מתכונים וטכניקות מבתי הספר הטובים בארץ.
עד כה, הבנות רכשו ידע וטכניקות בקטגוריות רבות בתחום האפייה, בין היתר: בצק פריכים, שמרים, מוסים, בצק רבוך ועוד….
בנוסף למתכונים שנלמדו שמנו דגש גדול לכל עניין העבודה בצוות, דיוק, סדר וניקיון, ארגון מקדים, קריאה נכונה של מתכון.
בנוסף הבנות התנסו בעבודה עם חומרי גלם חדשים ומושגים בעולם הקונדטוריה.
החומר הנלמד במגמה, מקנה ידע רחב ומקצועי שללא ספק יעזור לבנות בהמשך הדרך, מעבר לעובדה שהידע הזה יקנה לבנות אופציה להשתמש בו ברמה המקצועית כעבודה, הוא ישמש להם גם בחיי היום יום, לבית יהודי חסידי להכנה של עוגות באירועים משפחתיים שבתות, המגמה מועברת על ידי שף קונדיטור מיכל איפרגן בוגרת בית הספר הגבוה ללימודי קונדטוריה בארץ – אסטלה ,עם התמחות בצרפת .
חנוך לנער על פי דרכו